so fly with me
 
HomeHome  KeresésKeresés  RegisztrációRegisztráció  BelépésBelépés  
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Chat
CHAT

Share
 

 ..cannon karakterek..

Go down 
SzerzőÜzenet
lianna
..admins..
..admins..
lianna

●hozzászólások száma : 97
●csatlakozott : 2012. Jul. 30.

..cannon karakterek.. Empty
TémanyitásTárgy: ..cannon karakterek..   ..cannon karakterek.. EmptyHétf. Júl. 30, 2012 10:24 amchristina hawkins ● dianna agron ● they make the bests

Tina még a nyáron csinált egy nagy medencés-házibulis partit, ami olyan jól sült el, hogy még a szülei sem tudnak róla. Azóta a népszerűek táborát erősíti, ismeri a város minden egyes emberét és szívesen járkál el mások bulijára. Egyébként orvosnak készül és bár az alkoholt nem veti meg, még sosem füvezett.
emily andrews ● olivia wilde ● old partyfaces

őt senkinek sem kell bemutatnunk, mert mindenki ismeri, majdnem legenda. ems eleinte nem járt el sehová, de aztán történt valami, ami megváltoztatta a véleményét és még a mai napig is szívesen látják mindenhol. sok embert ismer, legendás viszonya van egy dílerrel, de nem tudni, hogy melyikkel, ezért mindig tud olcsón szerezni anyagot. jogi egyetemre jár egyébként, és úgy gondolja, hogy amíg elvégzi az egyetemet, addig partizik.
lena stevenson ● amber heard ● most of the parties

lena nem kurva, csak ritkán alszik a saját ágyában. olyasvalaki, aki semmilyen élvezetet nem vet meg és aki annak ellenére, hogy sokat bulizik, kítűnő tanuló. rejtély, hogy hogyan csinálja, de a csaj vérprofi! még sosem tartott saját partit, de már nagyon szeretne. sok mindenkivel kavart már, rengeteg ember ismer, a szülei pedig minden dolgáról tudnak, de elnézik neki, egészen addig, ameddig nem ront egy picikét sem.
candice egerton● amanda seyfriend ● just some parties

candice egy nagyon magabiztos lány, aki mindig tudja, hogy hogyan érheti el a célját. a házibulik még csak most kerültek nála szóba, a nyáron sokra eljárt, de iskolaidőben kétli, hogy lenne rá esélye. titokban dohányzik, mert fél, hogy lebukik az apukája előtt. anyukája meghalt.
heather dennis● annalyne mccord ● most of the parties

a királynő. ez az egy szó remekül jellemzi, hogy ki vagy mi ő valójában. a szülei dúsgazdagok és állandóan elutaznak, de ennek ellenére sem szervez saját bulit. viszont mindig mindegyiken ott van, már évek óta. tartós kapcsolata sosincs, legjobb barátnői viszont annál inkább. a nyáron viszonya volt egy rendőrrel, így abban reménykedik, hogy ezt kihasználva, hamarosan megszervezheti az évszázad buliját.
amelia bledel● selena gomez ● parties are dangerous

hiába a sok pénz, ha egyszer nincsenek melletted az emberek. lia az egyik legfurább lány a gimnáziumban. a legtöbb ember azóta utálja, hogy egyszer nyilvánosan kijelentette, hogy szerinte a városban minden parti szar és csak ő tudna jót szervezni. meghívni még meghívják, de elmenni már nem megy el, egyikre sem. egyébként a szülei teljesen normálisak és meg el is engednék a lányt, de lia valamiért nem akar. még.
savannah austin● victoria justice ● they bring us things

fiatal, de már díler. bizony, savannah a nyáron nagyon elkallódott, pedig nagyon jó tanuló volt, olyasvalaki, akire a szülei büszkék voltak. aztán a nyáron megismerte, hogy mi a dörgés és azóta megy a saját feje után. füvet árul egyébként és mindenféle bogyókat, egész jó áron. a partikon általában részt vesz, ilyenkor otthon hazudik valamit.
natalie calvis● phoebe tonkin● they make the bests

akár a többi buliszervezőt, őt is ismeri a város. tavaly májusban csinált egy nagy partit és nagyon bejött neki. azóta mindenhová elhívják és hirtelen az iskola egyik másik királynője lett. ellensége heather, a két lány utálja egymást. titokban biszexuális. két meleg apa nevelte fel, de inkább a barátai, mint az apái, elég szabadon nevelte. ezért is lehet, hogy szinte mindegyik buliba kavar valakivel.
katherine fay● mila kunis● just some parties

kath partiarc is lehetne, de nem az, mert fél, hogy a jövőjét kockáztatná. el-el jár egy-két partira, de nem az összesen. azokon a partikon ahol megjelenik, viszont elég rendesen adja a hangulatot. szereti a férfiakat és a férfiak is szeretik őt. szeret dohányozni és a vodka a kedvence. az idősebb fiútestvérével él együtt, de már végzős, tehát hamarosan kirepül a szerény családi fészekből.rachel hallwood● lucy hale● parties are dangerous

rach egyértelműen divatdiktátor. ő nem az a bulizós fajta, viszont irigylésre méltó stílusa. a vágya is ez, mindenképpen divattervező szeretne lenni. a szüleivel él és kishúgával. csak nem rég kezdte a gimnáziumot, de sok pasi megkörnyékezte már, azonban ő mindenkit visszautasított. eddig. a jövőben a jókislányból, könnyen rosszkislány lehet, főleg, ha olyan emberekkel barátkozik, mint christina hawkins.
claire dawson● kaya scodelario● they bring us things

claire az a fajta lány, akit minden szülő utál. rossz, bajt kever és ezt mindenki tudja róla. mégis az egyik legnépszerűbb lány a világban, mert tud valamit, amit más nem: csempészni. az egész alvilággal kapcsolatban áll és ezért mindig, mindenhová hívják. egyébként az anyjával él, aki eladóként dolgozik, ezért claire sok pénzt ad neki, a nő pedig azt hiszi, hogy a lánya kurva.

darcy everett● ashley greene●they make the bests

darcy a legnagyobb kurva, akit valaha a világ látott. mégis az a fajta nő, aki előbb kéreti magát. már tavaly megtartotta az első házibuliját, hamar a város kedvence lett. nyáron is tartott párat, mindegyik jól sült el, főleg, hogy megkapta a mostohaapja áldását is, elvégre jó pár együtt töltött éjszaka után, a lány már mindent megkap. édesanyja divattervező, mostohaapja üzletember, a város egyik leggazdagabb családja.A hozzászólást lianna összesen 6 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 09, 2012 9:13 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
lianna
..admins..
..admins..
lianna

●hozzászólások száma : 97
●csatlakozott : 2012. Jul. 30.

..cannon karakterek.. Empty
TémanyitásTárgy: Re: ..cannon karakterek..   ..cannon karakterek.. EmptyKedd Júl. 31, 2012 3:07 amadam larson● alex pettyfer● they make the bests

adam egy igazi szoknyapecér. nem is csoda, hogy a lányok imádják, hiszen a legjobb bulikat csinálja a városban. a szülei szállodalánc tulajdonosok, emiatt állandóan utaznak a világban, ráér partikat szervezni. adam egyébként kissé szeretethiányos, pont emiatt és bár nagy seggfej, azért van érzékeny énje is. daniel a legjobb barátja.
daniel weston● paul wesley● most of the parties

daniel, mint a legtöbb férfi, nem veti meg a nőket, viszont ő valamivel komolyabban csinálja, mint adam. adam a legjobb barátja és bár sokat lógnak együtt, rá annyira nem tapad a seggfej én. minden partiban ott van, általában adammel mennek, mégsem az a célja, hogy mindig leigya magát. inkább azért megy, hogy ismerkedjen és élvezze az életet.

ian kennedy● liam hemsworth● just some parties

ian tipikusan az a jófiú, aki azért eljár egyszer-kétszer, de nem sokszor, mert fél, hogy a jövőjét kockáztatja. sokan vannak még így, ő is közéjük tartozik. minden vágya, hogy állatorvos lehessen, de ehhez egyetemre kell mennie és most szeptemberben lesz végzős, oda kell figyelnie. csak hát nem olyan egyszerű, ha annyi dögös nő fordul meg nem is olyan távol tőle...

ben welton● francisco lachowski● most of the parties

ben a lányok kedvence, mindenki vele akar legalább egyszer kavarni. csakhogy ben, mindig megválogatja, hogy milyen nőknek adja oda magát. mindenféle partikon ott van és nagyon népszerű, annak ellenére is, hogy saját partit még nem szervezett. csupán tizenhét éves, de már a fél város meg volt neki. aztán találkozott darcyval a lány saját buliján és azóta állandóan vele kefél. a szülei vállalkozók, anyagi gondjaik nincsenek, ahogy testvére sincs bennek.

Nick Dalton● ian somerhalder● they bring us things

nick elég rendesen benne van az alvilágban. főként droggal kereskedik, olykor gyógyszerekkel is. a legtöbb partira visz drogot, és aztán meg ott is marad. ő vette a szárnyai alá savannaht és a lányt nagyon tehetségesnek tartja. nick egyébként egy igazi seggfej, olyasvalaki, akivel kár csevegésbe kezdeni, mert úgyis beszól vagy vitatkozni kezd. van egy étterme egyébként, ez a rendes foglalkozása.

ethan craft● robert pattinson● parties are dangerous

ethan a gimnázium legjobb tanulója, annak ellenére, hogy szinte sosem tanul. egyszerűen okos. szabadidejében könyveket olvas és kutatásokat végez, főként fizikaiakat és kémiaiakat, mivel ez érdekli. egy nap szeretne, mint tudós segíteni egy kutatóközpontban. rengeteget hallott már a városban lévő bulikról, de nem igazán érdekli őt. még egyetlen egy kapcsolata sem volt, pedig tizennyolc is elmúlott. a nők szeretik, mert okos és jóképű is, ő viszont félénk és nem ért a csajozáshoz.

arnie wingfield● tom felton● they make the bests

őt szintén nem kell bemutatnom, ugye? a népszerű srácok közé tartozik, főleg a partijai miatt. mindenkit ismer, még az alvilágban is és nem egyszer nyúlt már drogokhoz. édesanyjával él, aki egykor sikeres modell volt, apukája három éve meghalt. arnie sem veti meg a nőket, szereti őket és a szexet is. ahová hívják, ő megy és viszi magával az ismerőseit is.

fabian armstrong● xavier samuel● most of the parties

Fabian csak nemrég lett bulizós, de azóta mindenhová eljár. egy buliban találkozott Delilah-val, és azóta a legjobb barátok, némi extrákkal, ugyanis amolyan szeretők lettek. fabian nem tudja, hogy mit tegyen, mert a partikon mindig rengeteg lány van és bárkit megkaphatna, de a szíve inkább mintha Delilah-hoz húzna.

dean darwick● sean opry● old partyfaces

dean-nek annyi nő volt meg, hogy még don juant is meghaladja. bár már egyetemista, még mindig imád az egyetemista haverjaival partikra járni és nőket hajkurászni. jelenleg éppen jogot hallgat és minden vágya egy nap sikeres ügyvédként befutni. egyébként ez a családjánál hagyomány, édesapja és nagyapja is ügyvédek voltak. tehát, ha valahová hívják, ő megy és viszi az ismerőseit is. igazi legenda, akit mindenki ismer és akit mindenki tisztel.

edmund black● chace crawford● most of the parties

edmund az a fajta férfi, aki nem mindenkivel fekszik le, csak azzal, aki megfogja. sosem küzd a nőkért, mert bomlanak utána és feleslegesnek érzi. még nem csinált saját bulit, de már hamarosan szeretne. tartós kapcsolata eddig csak egyetlen egy volt, de arról sem beszél. mindenhová elmegy, ahová hívják, de nem egyedül, egy partnert mindig kerít maga mellé. a szülei orvosok és így ő is annak készül.

oliver adler● andrew garfield● parties are dangerous

menne ő bulizni, csak hát nem éppen a világ legjobb szüleivel ajándékozta meg a sors. a szülei annyira arra koncentrálnak, hogy egy nap majd sikeres legyen, hogy elfelejtik, hogy a fiúk érző lény, akinek szüksége van egy kis egészséges társasági életre. oliver egyszer-kétszer volt is, de akkor is titokban kellett elmennie. vonzaná ez az élet, de egyelőre még nem mert kitörni. valószínűleg a jövőben szóvá fogja tenni.Vissza az elejére Go down
 
..cannon karakterek..
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
fly with me :: I lived it till the fullest :: Drivin drunk-
Ugrás: